FEELS GOOD MAN

Es nezinu kas, bet kaut kas šajā sekvencē "makes me stoked", vai tas ir triks, vai tas ir izpildījums, vai tā ir Aaron'a izteiksme "roll away" brīdī.

Un turpat - Madars!!!



Pamazām gūst atpazīstamību arī štatos.


Overheard

Bučot smēķētāju gandrīz tas pats, kas izlaizīt pelnu trauku.
Oh shi-!!!

Sveiciens visām meitenēm - smēķētājām!


SupraFTWR sez:
WHAT THE FUCK ONLY 13,513 VIEWS BUT THAT FAGGOT LIL WAYNE HAS LIKE 70 MILLION VIEWS, THIS IS WHY I DONT HAVE A RADIO IN MY CAR!!!!!!!!!!!!!!!
Damn right! Šitas iet mp3 fleskā.
Šodien labi skan, labi skan.

Kurpes kurpes

 eS Rodrigo TX 2003

Melno kedu krājumi iet uz beigām - kā nekā arī skola tuvojas, vajadzētu kaut "solīdāku" un jaunāku kājās uzvilkt. Ideāls kandidāts būtu augstāk attēlotā eS TX kurpe no 2003, tikai žēl, ka tagad ir 2010, un tikt pie pāra, kas būtu uz mana pēdas izmēra, ir neiespējami.

 Emerica Ellington 2003

Nākamais kandidāts varētu būt Emerica Ellington 2003, kuras arī ir neiespējami dabūt savā īpašumā, ja vien neesi galīgākais snīkeru frīks un esi gatavs šķirties no prāvas summiņas tikai par ekskluzīvu apavu pāri.

eS Penny 2003
 
Jo dziļāk mežā, jo vairāk malkas - eS Tom Penny, atkal no 2003. Ebajā pat ir pāris pārdevēji, bet cenas...

Vispār, cik paķemmēju ebaju un spriežot pēc tā, kas ir vietējos veikalos, tagad ir gandrīz neiespējami atrast sev simpātisku kedu pāri, kurš nebūtu ar vulc zoli un būtu viscaur murdered out. Mode pieprasa vulcanized look un ražotāji tam seko.
Skat ko Sabulis atrada parkā

Trūkst pāris ekstremitāšu


It's a big man thing
Printeris nosprāga.
Printeri salabot var tikai Vaļera.
Vaļera var ierasties tikai rīt no rīta.
Šodien pēcpusdiena off!!!

Todo list trešdienai

Trešdiena man pēc plāna ir brīva. Ja nekas nemainās.
Tātad.
Hmm, tas laikam viss, un kamēr es viņus skatos, vajadzētu atrasties gultā. Tas būs ļoti netipiski man, bet pēc pēdējā laika aktivitātēm kājas prasīt prasa atrasties horizontāli relaxētā stāvoklī.

Can't wait that threšdiena!!!

Augstāks spēks

Vai tev nešķiet tā, ka reizēm tevi kāds vērotu? Nevis tā kā lūriķis, bet tā, ka viņam priekšā ir panelis ar podziņām. Viņs nevada tevi, viņš vada vidi, kas tev apkārt.

Piemērs. Darbā, papīrs ir, tinamā plēve tikko nomainīta, bundžas iet. Tā kā man ceļgali ir gatavoti no kartona, ir nepieciešams tos ik pa laiciņam atpūtināt. Tā pāris reizītes, kamēr ar pakaļas piespiešanu pie nekustīgas virsmas nepietiek, un vajag atpūtu vismaz 7 stundu garumā. Tātad, viss notiek, apsēžos. Kā apsēdos – bam – bundžas pie mašīnas ieejas apgāzušās. Celies kājās, ej kārto. Sakārtoju, pastāvu blakus, viss iet. Aizeju apsēsties – bam – papīrs nav paņemts. Eju, ielieku papīru, saspiežu pa pogām, viss iet, var apsēsties. Kā dibens saskaras ar atbalsta virsmu – cehā iegāžas teroristi un pieprasa alu, citādāk līdz rītam traucēs strādāt. Miera nav.

Lūk, tādā veidā notiek dažādas aizķeršanās, līdz tam tur pie pogām apnīk mani mocīt, un viss sāk darboties. Bundžas iet, papīrs ir, plēve tinās.

Es tur tā sēžu, skatos kā viss notiek, un tad viena doma, kā muša, kas ap galvu džinkst un nelido prom: „Eu, vajag action, vajag gļukus, pārāk labi viss strādā!”

Tas tur pie pogām dzird: „Ohoo, gribi action, būs tev action!”

Ilgi nav jāgaida, kad kaut kas notiek. Aiz trejdeviņām konvejiera lentām, ceha tālākajā stūrī, viena kaste ieķērusies. Ej un ķeksē ārā. Pa to laiku plēve izdomājusi aptīties ap ruļļiem – lien mašīnā, vāc visu kopā. Un vēl bundžas uzcēlušas piramīdu pie līmes iekārtas. Vispār cirks.

No vienas puses – labi vien ir – laiks ātrāk paiet. No otras – dienas beigās knapi spēj kājas pavilkt, un jāiet uz veikalu pēc jauniem ceļgaliem.
Izcila mūzika šīsdienas noskaņojumam.
Paldies nozieguma partnerim par "tās" dziesmas atrašanu. ;-)
Brīvdienu sajūta starp darba dienām iegūta. Ja vien es varētu atrast to vienu dziesmu, daaaaaaaaang!

Un. Brīdī, kad esi sapratis, ka varētu paņemt kameru un tvert mirkli, ir jau par vēlu.

Vakar bija kārtēja diena, kad ejot gulēt var droši apgalvot - bestest.
  1. Kostons pret Nuggetu - aizmirsu, ka Kostons nav nemirstīgs un spēlēs pret vienu no jaunās skeiteru paaudzes brīnumbērniem.
  2. Cole pret JLay - biju pārsteigts, ka Cole ripoja tik lēnu.