P2

Ejot cauri savai ikdienas Google Reader'a sarakstam, uzgāju jaunumu - Flip no jauna izgudrojis skrituļdēli. Izlasot tekstu viņu saitā, var noprast, ka viss, ko viņi ir izdarījuši, ir uzražojuši dēli, kuram kaut kur pa vidu ir iemesta aramīda sloksne.


THE FUTURE OF SKATEBOARDING

Pa manam tas nekas jauns nav. Citas kompānijas un ražotāji jau gadiem ir eksperimentējuši ar citu materiālu integrēšanu dēļos. Pēdējais kliedziens laikam bija no Darkstar - Armor Ply, kur dēlim pa vidu tika iemesta kevlara kārta, un Darkstar apgalvoja, ka šie dēļi ir nesalaužami. Pat nopērkot līdzi deva garantijas papīru. Vēl Almost un Blind taisa kaut ko tamlīdzīgu, bet tas taču pašsaprotami - visas kompānijas ir no Dwinde dist. Gan jau arī citiem ražotājiem ir analoga ražojuma dēļi.


LITTLE BIT OF THIS AND YOU'LL HAVE 150% MORE POP

Kad biju vispār mazs, Element un Popwar taisīja dēļus ar stiklšķiedras iespraudumu - Element Fiberlight un Popwar Drops Technical. Uzmini nu, pēdējā reize, kad redzēju dēli ar stiklšķiedras daļām, bija kad Kalvis pārlauza savējo Drops Technical Popwar'u. Tas bija pirms <daudz> gadiem.


NO MORE TEARS

Nav jābūt ģēnijam, lai saprastu, ka tas ir tikai mārketings. Ja stiklšķiedras ieslēgumi tik tiešām padarītu dēli nesalaužamu un dotu tam ultraatsperīgu nezūdošu popu, tad tas būtu viss, ko šobrīd skeitotu. Labi, labi, man nav sanācis uzskeitot ar nevienu no tiem dēļiem, bet ja tiešām šo materiālu izmantošana uzlabo dēļa īpašības, tad tās arī palielina gan ražošanas izmaksas, kas atkal paaugstina cenu. Varbūt nopirks pirmo saujiņu dēļu, pabraukās, bet beigās braucēji tāpat paliks pie "klasiskā koka dēļa", jo dēlis jau ir tikai dēlis.

No comments: