Baikas medībās

Meklēju baiku, zin kā, nāk rudens-n-shit, auksti paliek taču. Laiks vēl nav tāds, ka to visu dienu ir auksti, vēl ir tā, ka no rīta ir auksti, pa denu vietumis karsti, un vakarā atkal auksti. Tieši piemēroti apstākļi kādam zip-hoodijam. Rīta pusē rāvējslēdzēju ciet, kapuci augšā, un ir silti. Pa dienu, ja paliek karsti - raujam jaku vaļā. Un vakarā atkal ciet. Silti.

Humpī atrast labas kvalitātes un piemērota izmēra zip-hūdiju bez ekscesīviem humpju reidiem ir gandrīz neiespējami. Vērojot arī pēdējā laika tendences, vispār ir tuvu neiespējami atrast kvalitātes preci, kas man šķistu piemērota. Tā vien šķiet, ka visas brendotās lupatas tiek kaut kur pa ceļam uz humpi izlasītas ārā un tirgotas tā sauktajos outletos.

Veikalos, kuros es varētu atrast sev piemērotu zip-hūdiju, vai nu vispār viņu nav, vai arī ir tikai tie, hipster / justin bieber type slim fit shits ar kreizī apdrukām un šūti no t-kreklu materiāla. Paliku jau tik izmisis, ka nolēmu iegriezties Croppā. Pašam par pārsteigumu tur atradu manām prasībām atbilstošu hūdiju, bet kaut kas trūka.

Neatceros pēdējo reizi, kad kaut ko iegādājos Cubusā, bet tur bija džekpots. Zip-hūdijs kurš man der un ar vienu būtisku īpašību - augstāku apkakli. Tātad kakls ar nav pilnībā pliks, un uzliekot kapuci tikai seja ir ārā. Fukinai!!! Produkta kvalitāte kā jau Cubusā, bet manuprāt par to cenu - pieņemami.