Rīdzenes skeitparks

Pie mums tāds savdabīgs fenomens - skeitparkus būvē nevis lielākajās pilsētās, bet laukos. Parks atrodas Rīdzenē, jeb precīzāk - Inercē.

Kā redzams attēlā - vieni spaini un kvateri. Tālumā manāms kastes viens gals. Kaste ar benkiem abos galos, kanšu nav, bet ir līstes, kurām skruves lien ārā. Asfalts - pagaidām labs.

Vietējā demogrāfija - dienā, kad bijām tur, mūsu izsmalcināto skeitbordu vēroja vietējo rajoņiku kompānija un kaudze pirmsskolas/sākumskolas vecuma sīču. Tā kā rajoņikiem bija viens ričuks uz kompāniju, tad viņi uz maiņām ar meta apļus parkā.

Dodies tur, ja patīk un proti atlaist pa trenniju, kā arī, ja tavai skeitošanai netraucē rajoņiku kompānija un sīči, kas nepārtraukti cenšas piesaistīt tavu uzmanību ar jautājumiem.

Paldies Ļoņčikam un Tomam.

1 comment:

Anonymous said...

Tas tāpēc, ka, manuprāt, ir doma attīstīt ekstrēmos sporta veidus ārpus Rīgas un tās reģiona. Bet vispār ja sākumā iemācās labi ieskeitot trenniju, tad tālākā attīstība ir daudz vienkāršāka. Kaut es būtu tā darījis, tad tagad arī varētu priecīgi ieskeitot kvaterus.