Walkers

Tiesību pamatu lekcija tika ņemta brīva, lai vairāk laika atliktu snova zābaku meklējumiem. Plāns bija tikai aizkulties līdz Čaka ielas Buru Sportam, bet kritu kārdināšanā, un beigās arī aizgāju līdz Gaujas ielas Buru Sportam. Tāds neslikts aplītis sanāca. Tā arī pie zābakiem netiku - vai nu pa dārgu, vai arī pa mazu.

Čaka ielas veikalā mērīju 2007. gada Head 180 zābakus, kuri ir gandrīz identiski 2005. gada Head 360 zābakiem, kuri man agrāk bija. 43 izmērs, ap kāju tā kā cieši, bet gribētos brīvāk. It kā ievalkāsies, bet cik daudz? Pēdējie man bija EU45 izmēra Head 360 zābīši, kuri veikalā derēja kā uzlieti, bet pēc pāris reizēm uz kalna vajadzēja gādāt papildus zolīti, jo kāju pat varēja dabūt ārā no sašņorēta zābaka. Lab, tas nedaudz pārspīlēts. EU44 izmēra veikalā nebija (kā nekā ejošākais), izlēmu neriskēt. Painteresējos par citiem BS veikaliem. Lūk, ~20 minūšu gājiena attālumā ir Gaujas ielas Buru Sports. Āķis lūpā, izdomāju, ka jāiet.

Nemaz tik tālu arī nebija. Šajā veikaliņā zābīšu izvēle vēl mazāka. Acīs iekrīt viens Ride ražojuma modelis ar šņoru/boa hibrīdveida aizdari. Izmērs EU44. Veikalā pat izmēram manas pēdas izmēru, kas par brīnumu ir -- EU44!! A zābaks labajā kājā der normāli, a kreisā iespiesta. Aizmirsu pieminēt, ka to Head 180 piemērīju kreisajai kājai. Šaubas radīja arī hibrīdaizdare, kura nešķita ilgdzīvotspējīga. Sastāvēja no dažādām plastmasas daļām, kuras laika gaitā varētu nodilt, un pienācīgi nepildīt savu funkciju. Jā, netaisos katru sezonu pirkt jaunus zābakus. Rezultāts zināms - pie zābakiem netiku. Toties nogāju vismaz ~6km, tagad sāp kājas, bija neliels adventure un sightseeings, neko nenožēloju.

Random emo art-fag bildes vizuālajam baudījumam.

No comments: