5H

Es jau biju aizmirsis, cik tas ir kūl - atlaist ar snovu, it īpaši, ja ir proper gears - tieši tāds, kādu vēlējos, un galvenais - krū.

Nedēļas sākumā ar Krustapu nolēmām, ka vīkendā laižam uz kalnu, un ne jau pussy-mode -- biļeti ņemam uz 5 stundām. Tikai bija maza problēmiņa. Krustapam otrdien beidzot saplīsa Lam(e)ar stiprinājumi. Tā notiek, kad step-it-up un griež switch misty 9 vienkārši vizinās no kalna. A man vispār stiprinājumi nebija. Trešdien devāmies šopčekā, ievērtēt kāds ir bindingu piedāvājums. Ceturtdien iznācām no veikala katrs ar savu pāri stiprinājumu - Krustapam divi dažādi Forum brenda, es iemīlējos 06/07 sezonas Union Force'os. Viss bija skaidrs- Jē, kalns, jē!

Jau tajā momentā, kad iešņorējos stiprinājumos, es sapratu - this is it. Dēlis un stiprinājumi bija kā iņ un jaņ, perfekta harmonija, pozitīvais čī, cimds un roka, sviests un maize. Īpaši neaizrāvos ar snovborda manervu izpildi - pārsvarā tikai olliji, nobraucieni, bet katrs ollijs un pagrieziens šķita kā solis tuvāk ekstāzei. Paaag, es jau biju ekstāzē. Whatever. Orgasms pēc katra nosēdiena. Nemaz nejutu kā paskrien 5 stundas. Ceļgali gan juta. Kā pulkstens rādija 23:00, tā ceļgali izslēdās. Viss, basta, mēs ejam mājās, atpūsties, bet prāts dzina - vajag vēl, step it up son! Diemžēl biļetīte nekādigi nebija viensprātis ar galvu, jo tikai līdz 23:00 dežuranti laida mūs vizināties pa pacēlāju. Žēl. :S Pa vidu ieprovējām arī Latvian backcountry. Secinājumi - riding powder ain't easy.

Vizināties ieradušies bija arī CG heads - Saris un Pokerseja Barons - blieza lejā no kalna galvu reibinošus lainus. Rinalds arī parādija savu degunu. Slidinājās arī citas Cēsu galvas. Krustapam huge step-up's. Ja pēdējoreiz tikai planēja pāri mazākajiem pampakiem ar iespēju piezemēties uz priekšējās kantes 70%, tad tagad viens no lielākajiem parka galdiem tiek pieveikts īzīmodē ar iespēju no'stomp'ot ar steeez 70%.

Viennozīmīgi stoked. Nevaru sagaidīt nākamo reizi, kad varēs atlaist.




Papildināts: Oh snap! Aizmirsu pieminēt, ka pagaidām mans oficiālais būtu sponsors ir Ansis, bez viņa palīdzības nekāds snovbords nebūtu noticis.

No comments: