Čoms ir pavisam citā līmenī.

Insane krux posse

Krux reklāmas nekad nav garlaicīgas.

Noteikti spēcīgākā mākslinieku brigāde starp truku kompānijām.

Bomb hills

Gnar faktors pagriezts uz 11.

There is nothing to be afraid of

Valmieriešu video no 2010.
Viņu pusē viss notiek, prieks par to.

Drew Windon

Fuck Yinz vol. 2.
Ghostface.
Meth and Red.
"I'll be bustin nuts like my names ejaculation"
Keith Nut

Time to shine

Thrasher žurnāls laiž vaļā "Certified Piece of Suck Contest" konkursu - jāiesūta savu sūdaino skeitparku fotogrāfijas. Tikšu pie kameras, jāsabildē arī mūsu vietējais lieliskais "parks".

Toms Lakins

Raunas rippers Siers atrāda šovasar padarīto. GMGC TV approved!!!

Gauja

Mika
Aneka
Baiba
Pirmā zaļā pietura - Mikus no džungļiem
Alus?
Pirmais apskates objekts ceļā no Valmieras. Protip - neplānot laivu braucienu no Valmieras, ja vien nav savāds airēšanas fetišs
2. diena, rīts. Aneka
Fast forward uz pieturu pie Cēsu tilta. Nedaudz uztankojāmies.
Tuvojamies Ķūķu krācēm
Pēc Ķūķu krācēm fotoaparāts tika ielikts somā, jo mūs apciemoja vecais labais draugs lietus. Un tādā garā līdz Līgatnes pārceltuvei, kur arī kāpām ārā.

Ray Barbee

Classic style.

Nick Boserio

Mazliet svaiga gaisa šobrīd piesmakušajā skeitborda telpā. Lai gan "piesmacis" nebūs īstais apzīmējums kompleksiem, tīri sēdinātiem trikiem un puišiem, kas reizēm šķiet izkāpuši no veikala skatloga. Nick Boserio ienāk istabā ar tādu spēku, ka pat Leo Romero varētu sākt pārdomāt savu triku izvēli. Tik ļoti sketchy.

Know the ledge 2

Latvieši ir visur

Pēdējā grāmata, ko izlasīju bija Da Vinči kods, un tas bija diezgan sen. Iespaidojoties no apkārt esošiem cilvēkiem nolēmu, ka vajag ik pa laikam kaut ko izlasīt. Grāmatu nelasīšana savā mērā arī notrulina prātu. Ja gadās iekļūt nepazīstamu cilvēku lokā, grāmatas būtu labs sarunu temats.


Bez background check'a īsti nav skaidrs, vai grāmatā aprakstītie varoņa piedzīvojumi ir īsti vai tikai fantāzijas auglis, tomēr lasot pieturējos pie tā, ka tas viss ir noticis pa īstam (patiesībā nav). Otto Ozola (jeb lai vai kas slēpjas zem šī pseidonīma) piedzīvojumi vairāk vai mazāk bija iz kategorijas "lietas, ko vajadzētu izdarīt". Tuvojoties grāmatas beigām, notikumu spožums noplaka, tie kļuva banāli. Dzīve Berlīnes (vai Hamburgas, da es vairs neatceros) sirdī, ēkas augštāvā, bohēma, Porsche, brauciens pāri US of A ar šķūnītī būvētu kabrioletu kopā ar seksīgo kolēģi, kurai ar radušās jūtas pret varoni, bezrrūpīga gaļas cepšana uz Manhetenas jumta, Maskava. Šķiet šādus notikumus ģenerējis prāts, kas uzaudzis skatoties Džeimsa Bonda un lētās amerikānu sapņa filmas ar vēlmi atkārtot tajās notikušo. Viss ir skaisti un tā, bet beigās tomēr tik banāli.

Grāmatas varoņiem trūka tēlu. Lasot nespēju radīt varoņiem personību, vīrietis vai sieviete, vecs vai jauns, visi bija kā koka modelīši, bez sejām, kas runāja vienā balsī. Vienīgais tēls, ko spēju sazīmēt visiem varoņiem bija padzīvojis onkulis, ar tieksmi pārgudri runāt, un visas savas zināšanas smēlies tikai no televīzijas un šaubīgas izcelsems laikrakstiem.

Lai gan jau pēc pirmajām lapusēm, jutu ka šī lasāmviela nav priekš manis, es tomēr viņu izmalu līdz galam, bija arī šis tas, kas patika. Visspilgtāk atmiņā palikusi saruna starp Otto un priekšnieku, par Otto Porsche, ka dārgas sporta mašīnas ietilpst džentelmeņa komplektā, bet ne parastam čalītim, kuram šī mašīna ir tikai mazā krāniņa pagarinājums.
eS ir cauri. Basta. Done. Čau.
Reāla škrobe, biju cerējis (un joprojām ceru), tikt pie pāra Accel'u.
Nekas labs tas nav arī braucējiem - TX, Saramento, Mandersons, Worrests un pārējie paliek ar plikām kājām.




Street edition

Contest carnage

Agrāk domāju, ka protu skeitot, pavisam nedaudz, nu tā, ka kaut ko zinu. Reiz sanāca aiziet uz Vef parku bowlu ieskeitot, un es rūgti maldījos. Īstenībā es pilnībā nemāku skeitot. Tas, ko šie puiši dara, ir prātam neaptverams. Kamēr pats nespēsi atkārtot.

XCUZE M3



Yeah TX!!!

Hawks juniors.
I like.