Šis ir next level, uzreiz pēc gaismiņām papēžos.
Lockdown! Nopietni, nezinu vai citām komandām izdosies šo pārspēt.
Think radošajā komandā nolīgtas īstās galvas, par to nav šaubu.

Tā keda, kas uz dēļa izjūk dienas laikā, 100% roku darbs.

D-cent. Respekt. Hip-hops C-town'am.
Sezonas noslēguma Baiļos reports no Reiņa @ Boards.lv. Fotkas no manas kameras jau ir apskatāmas Picasā. GMGC TV video reports būs vīkendā. (cerams).
Sen nebiju redzējis nevienu, kas flatgroundā popotu trikus tik augstu kā Luans, fukin' siiick. Tā mice gan biš savādi izskatījās.
Par otru spēli, vienā brīdi likās, ka PJ'am ir cauri.

Keeping skateboarding real.

Ryda: Ģirts Sedleneks
Cameraryda: Reinis Skujiņš

STOP FAKIN 2

REAL SKATEBOARDING

SKATEBOARDING

ES SASODĪTI MĪLU TO!!!

BACKCOUNTRY MISIJA

28. februārī, kopā ar Mr. Dāvi Bočoku devāmies backcountry misijā. Mērķis - ieķert dabīgo sniegu, tepat, manā apkaimē. Gribēju arī Mr. Krustapu Krūmiņu iesaistīt šajā avantūrā, bet viņš kā jau aizņemts kunga būdams - kinolietās līdz kaklam, mums neizdevās saskaņot laikus.

Reāli lielos sniegus palaidām garām. Viens slims, otrs slims, vienam doska beigts, otram skola, vēl vesela kaudze kavēkļu. Vecais teiciens vietā - labāk vēlāk, nekā nekad. Par spīti tam, ka jau vairāk kā nedēļu saulīte centīgi ārā visu kausēja, sniegs bija pietiekami. Katrā ziņā nākošagad noteikti jāatkārto gājiens, bet tikai laicīgāk. Nu tā, pēc pirmās treknās sniega kārtas, un tad, kamēr apnīk vai viss pūderis nobraukts. Haha.

Graviņā aiz Meža Skolas ne tikai var dienām ķert līnijas pūderī (tas ir pie pienācīgas sniega segas), bet arī reljefs atļauj uzrakt normāla izmēra kikerīti. Tas nozīmē, ka nākošgad triks vietējā pūderī ir nepieciešamība!

Bilžu maz, nav laika šaudīties, taču jābraukā!



Madness! Šeit tu vēlētos palikt tikai savās sliedēs.
Nezini kā front board 270 ārā? Skaties Reiņa tricktipu, jau septīto. Sanāca nogulēt iepriekšējos - nebija laika blogot, bija jāskrien ieteikumus triku veikšanā izpildīt praksē.

VOLCOM PBRJ 2011 Report

Piezīmes sev:
  • Izslēgt attēla stabilizātoru, kad filmē
  • Kontestos pakustināt galvu, un iefilmēt kaut kādu stock fūtiju, atvieglo montāžu

Viens pareizs, viens nepareizs. Billijam, izskatās, bija slikta diena. Dennis lidoja uz mach 10, un visi triki clean. Tas čalis ir neaptverams.

Labs laiks

Teikšu godīgi. Man nereāli besī labi laikapstākļi. Ienīstu. Ienīstu saulainas, skaidras dienas, kad gaisa temperatūra ir tieši piemērota tavai mīļākajai āra aktivitātei vai vienkārši ārpus telpām laika pavadīšanai. Piekāst labu laiku. Manis pēc gandrīz visas dienas varēja būt lietus, apmācies, miglains, jebkura veida sūdīgs laiks. Kāpēc? Jo tieši tad, kad ārā ir "tas labais laikapstāklis" es esmu kojās, skolas darbi vairāk vai mazāk izdarīti, draugi kaut kur ellē ratā, vai viņiem pašiem mācības līdz kaklam, un te nu es esmu.

On that tumblr shit - šo es tikko pats uzcepu :)))
Būtu mājās, nebūtu divu domu - dēlis padūsē un see'ya uz kalna. Okej. Vadoties pēc augstāk redzamās bildītes, varētu lekt iekšā pirmajā transportā uz Cēsīm, bet šeit ieslēdzas racionālā domāšana. Vai pūles ir tā vērtas? Okej. Skapī brīnumainā kārtā atrodas otrs dēlis, tas uz riepām. Vefs, Monsters? Ar bmx - jā, bet ar dēli ne gluži tas, ko es vēlos (un protu, hihi). Uzskatu, ka skeitborda vieta ir ārā, zem klajas debess. Jumtu vajag tikai lietainām dienām. Katrā ziņā vajdzētu uzaudzēt pārīti, un iet tuvāk iepazīties ar rampām, bet kā vasara, tā tiek likts mīkstais indooriem.

Un rezultātā, vismaz šobrīd, racionāli rīkošos, ja palikšu kojās, nevis akli skriešu ķert mirkļus. Gan jau atradīsies darāmais, kā šis blogeg postegs.

Blogeg posteg in autobuseg

Kas ir kaitinošāks par parīti maloļetku? Trīs maloļetkas. Pirms kāda laiciņa devos uz Rīgu ar autobusu, bija tas prieks vienam pārītim tādu sēdēt priekšā. Par laimi līdz Rīgai nebrauca, izlasījās ārā jau Līgatnē. Bet tagad stāsta rēcīgākā daļa. Kad Dāvis ieslēdza Jackass trešo daļu, maloļetku pienākumus godam pārņēmu es. Ne gluži nonstopā ķiķināju un runāju maksimālo sviestu, bet bija grūtības sevi pievaldīt. Jāsaka, ka trešā Dīvaiņu filma nulle emocijas varētu izraisīt tikai rūdītākajiem interneta lietotājiem (2girls1cup? Meh...).

Statistika liecina, ka man ir kaut kas, kas atbaida cilvēkus. Respektīvi, sabiedriskajā transportā man ir tas prieks sēdēt vienam pa divām vietām. Nu, gandrīz vienmēr, jo tikko man blakus apsēdās viens cilvēks. Haha.
TX > Ramondetta
Koston > ALL

Mans pieteikums konkursiņam. JT Aultz un dirty south.

Fuckin' Coldplay.

VOLCOM PBRJ 2011


Skila un bumbu nav - finālā netiku, aber tie, kam paciņa sver pāris kilogramus - atlaida ne pa jokam.

Fun facts:
  • Soundtreks 80% bija no THPS kompjūterspēļu sērijas;
  • Cik manīju, tad kostīmos ieradušies bija tikai divi braucēji;
  • Mans sniega dēlis kalpoja par barjeru vienam no kikeriem - lai atsaldētie neizdomātu skatītājos ielekt;
  • Tostermaize, karameļu krēms, tostermaize = hella tasty;
  • Puikas vecumā līdz 15 gadiem - pa doublekinku lec gepā;
  • Vienam čalītim arī Venue Remote doska - tieši tādas pašas kaites, kā manam;
  • Sīči, kuriem tobrīd bija jārāda savas prasmes pa slaidiem, labprātāk iestiprinās piknikā; 
  • Forum gears starp braucējiem cieņā

Čalis tekstā atsaucas uz JRBlastoff'u kā savu homeboy'u.
Un. Hip-hop skater phenomenon? Lasies no šejienes! Vēl uztetovējis Vans logo...
Tikko nokarināju Mac'u. Hahahahahaaaa.

Terrible? Pa manam tur ir prīmā!
“Wussup Carnie,” Brandon said in an email. “I’m Out in Europe In Some Fucked up Place Called Estonia Definitely Never Coming Back To this Shithole! Haha I’ll be Back in Cali monday nite Homie.”
Haha, goodone Beeebs.

Turpinot "Tik patiesi" tēmu...

Tiiik patiesi.
tulip

Sveiciens visām manām dāmām sieviešu dienā.

Nezinu vai tā ir patiesība, bet vakar dzirdēju sekojošu stāstu. Zviedrijā viss ir tik vienlīdzīgs, ka pat atverot sievietei durvis, rupji sakot, vari dabūt pa seju. Interesanti, vai pie viņiem atzīmē sieviešu dienu?

Līdz asarām.
Noderēs.

BATB IV


Ouuu, nemaz nepamanīju, ka sācies kārtējais BATB.

Ishod'a un Shane'a spēli nogulēju, bet pirms skatījos nākamo, sabakstīju savas prognozes.

Un! Pirmā prognoze jau garām.

Dayuuum!!!
Haters would hate, kad es ar šo filmētu apkārt.

Līdzsvars

Kas zin masas nezūdamības likumu, aptuveni sapratīs manu domu sabārstījumu.

Fukin' viss ir līdzsvarā. Ja kaut kas paliek mazāk, tad kaut kas cits pavairojas. Enerģija no viena veida pāriet citā. Sanāks ietaupīt vienā jomā, pārmaksāsi citā. Vienu nedēļu pusdienās ēdīsi tikai pusporcijas, a vakarā būsi tā izbadējies, ka gribēsi apēst zirgu (un ko arī darīsi, metaforistiskisksksksi izsakoties).

Besī, masas nezūdāmības likumi, sinusoīdas. Gan jau drīz vēl kādu sakarību atklāšu.

STRUGGLE

IT'S OFFICIAL!!! CG jaunākais video gabals beidzot ir gatavs, kura tapšanā bija arī man tas prieks piedalītes. Oficiālā prezentācija izpalika, bet netika atcelta, tikai pabīdīta vēlāk, kad aiz loga būs patīkamāks laiks. Vismaz tā Kaspars teica.

100% bro-cam filmēšana, nekādu bundžiju un ģenerātoru, standarta definition un 100% raw!


http://twitter.com/izwordsworth
http://izwordsworth.tumblr.com
http://www.formspring.me/IZwordsworth
http://hoodz.tumblr.com
http://cesugreks.wordpress.com

GMGC TV video atskaite no Latvijas čempionāta Big Air otrā posma.

Safilmēju tikai kvalifikāciju, tālāk laidu pats braukāties. Sāku jau salt, saulīte ar gāja lejā, nevarēju laist garām izdevību vēl nedaudz pašļūkāt. Paši saprotat. Atgriezos tik uz fināliem, bet tad bro-cam'am baterija atteicās darboties.

Principā visi atlaida lopā (killed it). Pa tik mazu kikerīti vēl nebiju redzējis tik masīvus eirus. Shit's got pop.

Vairāk informācija gan jau uz infoski un freeskiing.lv.

Biš bij arī tāds media overload, kādas sešas kameras saskaitīju, damn!

Clip of the daaaaaay!

Mēnesis vēl nav sācies, un es jau paziņoju kārtējo titula īpašnieku.
Ja es būtu komandas menedžeris, yo-flipu lieta neietu cauri. Labi, ka tev kabatā ir switch flip back teili.
Pēc vairāk kā divu gadu lietošanas, lapsim baterija tur vairs tikai ~1 stundu, kas ir gandrīz necik. Ja agrāk ņirdzu par visiem tiem, kas skolā sēdēja pie rozetēs saspraustiem laptopiem, tad tagad pats oficiāli viņiem pievienojos.